Friday, November 5, 2010

family come

thanks to abah, mak & najwa.. come from kedah to johor for me... :D
abg zul & kak na, from kl to johor...
abg fakri , kak ema & umar from shah alam to johor..

miss u all damn muchie muchie...
huuuuuuuu..
even kejap sgt.. T.T


my first word come out from my dad: awat yg gemok sgt ni???

HAHHA!
ok, tu mmg terlalu ketara sebb baju raya hari tu dh x muat..
gila kan!!!
huuuuuuu..

ye ar, minggu study minggu makan..
nghehehe...

ok, rasa mcm nk cakap, "kedah, banjir lagi, nnti mak n abah trun kl then blh dtang sini lagi.. huhu"
opppssss! jahatnyer..
semoga smua mangsa banjir di kedah sabar dengan dugaan Allah...
mesti ada hikmah kan...

(sekolah adik aku pegi skolah parents hantar, time balik naek truck askar sebb dah banjir..)
(orang tido malam tuh, sedar2 pagi tu terjaga sbb level air dh sama tingi ngn katil)

Alhamdulillah, umah aku x terlbat, klau x mmg jenoh nk kne basuh umah...

pepatah baru,
"klau takot kne banjir berumahlah di atas bukit"
inspirasi dari " klau takot di lambung ombak jangan berumah di tepi pantai"

ok, tadaaa..
jap lagi ade jamuan MT jmuan raya klm..
ngeheheeh..
thanks incik pengarah dan cik timb pengarah..

kampunggal~
calculus yuk...

No comments: