Monday, August 2, 2010

tolak 1 tambah 1..

ok untuk ayat kedua post ini.. adalah;
semalam kalah netball dengan kekalahan yg sangat berbaloi baloi, 13-3..

______________tolak 1________________

i think i didnt make it for the electric vehicle (EVC) team..
T.T sob3x..
tadi gi bengkel letrik..
ade dr nik, beberapa orang lecturer dan beberapa org engineer proton yg tgh bertungkus lumus dengan enjin kereta proton saga tuh...
n ade seorang student..
i think the selection have been made..
sumpah sedih!!!
even x nampak students yg laen, which should be 20 of them..
mungkin diorang x brief lagi kot..
n aku pon x dpt emel untuk interview tu..
nk nanges!! tolong2x.. sedih btol ni..

______________tambah 1________________

wake up in the morning..
dapat msg..
dari Biro KEPWA (kebajikan dan pengaduan awam)
"tahniah dan syabas kerana anda telah terpilih untuk menjadi AJK biro kepwa .....".

arrhhh, muke aku je kebajikan, muke aku je kebajikan..
xde biro laen ke klau nk kasi pon..
perjumpaan mlm ni..
x nak lah pegi, lagi pon ade kelas hubungan etnik..

_____________________________________

sumpah dah malas pikir exco ke biro ke apa...
sedih niii...
tissue pleassseeee...
T.T
nk je cakap kt dr nik..
knape saya x terpilih???
sebab kuiz semalam saya x sempat siap???
sebab saya besar? x muat bengkel??
sebab apa???

menci3x..

lantaklah KEPWa ke kekwa ke kekcoklat ke, aku dah xnk lah biro2x ni...
tolonglah, cakap kt aku..
"xpe, x masok EVC tu pon xpe, apelah sgt benda tu.. menyusahkan je.."

mentang2x cgpa aku ni x best sgt..
n mentang2x aku perempuan..
igt aku x kuat ke..

haaaa, cakap pasal kuat ni aku nk cakap sket psal experiment bengkel elektrik tadi..
haish!! dahla aku tension tgk bengkel EVC yg sebelah tu..
si mamat partner aku sikit je lagi nk mkn spanar tu gamaknya...

dahla blur, x tau nk buat ape..
nk ptong wayar n buang penebat pon X TAU!
MELAMPAU kot.. ni aku yg laki ke ngko yg laki???
nk potong wire je pass kt aku..
dah tu x nk dgr cakap org..
bile x dapat bacaan sama ngn org lain, tros x nk proceed..
ko igt 3 jam tu 3 hari ke??????
hisy! bengang aku..

sekali lecturer tanya,
"kenapa awak cakap yg group awak salah, yg group die betul? awak tau ke die yg salah ke awak yg salah??"
padan muke ko, n padan muke aku sebab dapat group dengan ngko...

bile oral test, 1 bende pon die x jawab..
eeeiiiii..
bile technician tu tanya nk tanye ape2x x before lecturer buat oral test..
ko slumber je ckp xde..
aku ni lah jugak terkedek kedek tanye itu ini..
last2x mmg lah ko yg kne point untuk jawab semue sebab ko tu senyap je bile aku jawab..
dah tu ko x boleh jawab..
markah tu kongsi tau ark!!!!

dahlah aku tgh tahan sabo tgh EVC team tu dengan SMART nye check engine yg connected dengan laptop..
sumpah aku TERUJA..

minggu depan bengkel elektronik ko buat pasal lagi, mmg aku kasi ko mkn multimeter tu..

ouh, assignment entah bile mau setel..
igt petang ni nk rajin2x pergi jumpe Dr Nik..
tgk2x die dah berjeruk dekat bengkel EVC pulak..

aku gonjeng2x lah nnti..
go0gle ke ape..
suka hatilah..


saya rindu sweet saya!!! rindu sgt2x!!
nk peluk cium sayang dia!!


kampunggal~
sedih kan???
geram kan???
isy!

2 comments:

nurulain zakaria said...

naemah muke anak buah ko...macam muke wafi lah~naema tak yah sedeh la...msty ade hkmah disebalek nye....

naimah said...

ade gent sepupu tuh..
huhuh..
sedih la wey, apesal malang menghempap hempap je ni..
eeeiiii..

aku nk balik group ngn shah, syafiq n izhar.. diorang even suka buli aku pon tau buat keje.. T.T