Thursday, August 26, 2010

hadiah~

bila baca tajuk dekat atas n tgk picture kt bawah, adekah ini bermaksud ade orang kasi hadiah iphone dekat aku??

wohohoh0!!
*winkwink*

perasan!!
xde punya..
ok, klau dapat yg ni hari ni..
hilang stress! hoh0.. stress lah sangat kn..

smalam habes meeting klm pukol 1 pg..
gi discuss kt bilik tehah sampai 3.30 pg td..
pagi2x pkol 8.30 ade call..
dah la tgh tido lagi..
HEMA call mintak hantar maklumat penceramah..
time aku gi naek turun HEMA 3 hari tu xde orang nk layan aku..
sekarang aku tgh tido ni jugaklah nk cari aku..
haisy!!
jalan kaki gi HEMA, setelkan kertas keje..
at least jumpe jugak org yg bernama en fauzi tu... gila ssh nk cari die ni..

balik pkol 10 abg qaha sroh gi rewang bubur lambuk FKE...
biro kebajikan kne sub bahagian bubur lambuk..
sumpah dah x larat nk pegi..
kaki mcm nk tercabut..
kak jannah ckp x pyh pegi, biar abg qaha buat sorg2x sebab die mmg suke buat kebajikan lebey.. hoho..

esok test calculus n programming..
boley biol kejap...
so, ni je time nk study..
tolonglah calculus.. treat me well!!

hari tu gi library, tgklah bertapa semangatnya aku gi bahagian calculus~ tapi sekali bukak satu pon x pham.. ni standard kronic punya calculus.. baek gune je buku pensyarah utm buat sendiri tuh

hari ni genap hari keempat beturut turut pegi HEMA..
hari isnin ni kne gi lagi untuk ambik surat kelulusan n booking dewan kuliah..
lpas tu mmg aku fobia dah nk gi HEMA!!
weeeeee..

kampunggal~
ouh, iphone..

2 comments:

shafiqabdshukor said...

kul bape g HEMA td.
xn mpk pon...
g gak td dlm kul 9pg..

naimah said...

dah dekat pkol 10.. dlm 9.40 mcm tulah..
abg syafiq kt kaunter ke kt dalam?
sy masok dlm jumpe encik fauzi tadi..
at lassssttttt jumpe jugak die..
hoh0ho..~