Wednesday, March 17, 2010

on the last day...

hari ni hari sabtu (xleh blah, mcm lah korang xtau)...
semalam hari jumaat (mesti korang jugak tau..)
bermakna...
semalam last paper final exam....
maka...

ini hari terakhir aku sebagai pelajar di sini...

hari ini hari terakir aku di fakulti....


tempat yang paling aku suka dekat malaysia ni.. (gila xleh blah punya statement)

ni menara SnT.. die twin tower, pic ni aku ambik dr tingkt 20 tower lg 1.. tu second 2....

wlaupun SnT tower ni xdelah lawa mcm klcc punya tower....
xdelah tinggi mcm klcc...
xdelah mall mcm suria klcc...
xdelah lift lawa mcm lift klcc...
xdelah taman kt bawah tu mcm kt klcc...
xdelah orang tergila gila nak ambik gambar mcm menara klcc...
tapi nilah tempat paling best untuk aku lepak or termenung...


bila aku sedih, aku happy, aku rasa nak duduk sorang2..

kat sinilah aku slalu datang...

tempat aku nak nanges n lepaskan semua benda sedih2...
n tempat ni la paling banyak kenangan aku...
pahit manis...
will be really missing DKH....

dekat sini lah aku kenal groupmate aku yg mereng, gila... (malas nak puji sebenarnya)



korang best sangat, semua sekali!!!


PERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK 3

ni la tempat aku lepak tiap2 hari msa study week...
lpas ni sah rindu cipan kt sini...

kadang2 kosong.. xde orang pun naik level 6 nih... tempat fevret aku study....

ni abang mecahinal eng yang sengal.. first time kne tegur coz bising dalam library.. eyh2, sejak bila budak engine jadi skema... library engine kan PALING MERIAH dalam uitm... engineers otai!

kalau datang pagi2, nilah permandangannya... akak2 cleaner yang amik kesempatan tido.. isy2.. awat yang x buat keja... pernah sekali nampak akak cleaner tuh cuci glass door kt main entrance... dari aku masuk sampai aku kluar gi mkn cuci tang tu ja, x berubah2.. last2 msa aku nk masuk balik.. cuiih!! x bersih pon.. dia dok buat menda pa dari tadi pon xtau larh...


ni keja librarian yang buang sampah.. depan mata aku... librarian nih bagi contoh yg x baek nih.. isy3x... tong sampah sebelah tu ja...

ni duat orang sahabatku.. tulah, dah overnight semalam nak dtg study lagi.. nilah jadinya...

tak taulah anak orang kaya mna yang slumber ngeng nya tinggal laptop mcm tu je.. rsa mcm nak gi tumpang online pan ada...

arahan yang x pernah aku patuhi sepanjang dudok dalam library....

aku yakin yang pak cik yg control cctv ni tiap hari dok tengok drama aku n kengkawan dekat library ni... dari kitorang mkn, minum, sepahkan meja....buat bisng jgn ckp larh...

meja yang gabung tu tempat study aku.. tu bdk mne ntah yg gi gabung meja.. xpernah dudok kt PTAR tempat lain.. tu je tempat study aku... n bila aku datang je, mesti tempat tu kosong... argh, rindu tempat tuh...