Monday, May 4, 2009

panik nak start study?

rasanya, ramai dah buat keputusan nak study mana.. since it's less than a week to go to matriculation college.. gila apa esok nak daftar ari ni baru decide kan..
panik? gelabah? takut?
___________________________________
mesti la smua tu ada.. tapi xtau la kalau ada yang relaks slumber badak je..
might be quite abnormal kot.. haha..
_________________________________________
bagi aku, paling x ska minggu orentasi.. fuh!
it's depend larh on the fasilitators n activities, kalau membosankan, tu lah yang paling sakit kepala dan hati..
-----------------------------
one more thing, having new frenz.. it's great kalau dapat yg kewl nice person.. kalau yang tak sekepala, fuh! tension tu..
----------------------------------------
kena cuba yang terbaek utk adapt wif new environment.. (buat yg pergi jengka, biasakan sikit diri dengan belantara.. hahah)..
---------------------------------
cara belajar pon, mesti beza kan.. dah tak ada cikgu saadah yang akan kejutkan aku kalau tido.. haha.. tak da cikgu rohah yang bagi great explaination, tak da cikgu zuraini yang nak layan kerenah aku yang ntah apa2, tak da lagi cikgu noraini yang slalu risau dengan result kita smua..
everything on our own..
------------------------------------------------------------
to all my frenz.. jaga diri, sahsiah, akhlak, agama..
semoga kejayaan bersama kita..
----------------------------------------
panic? chill larh!!
oit, pegi mana pon, keep in touch!

4 comments:

Yon Yusuff said...

hehe.hg plak dah sure nak ambik pa?

naimah said...

aku... hukhuk..
uitm insyaAllah.. jom ar..

Yon Yusuff said...

see you di IPT ah.
hahaha.

Saziela said...

semoga bjaya naema!!
huhu~